Dans L’Otello op Vissch 6-7-8 oktober op de Visafslag in Scheveningen

otelloNews0 Comments

We zijn uitgenodigd om op Vissch Culinair Noordzeevisfestival 2017 te komen staan. We hebben afgelopen week diverse vissoorten en gerechten uitgeprobeerd en gekomen tot onderstaande uitermate goedgeschikte vissoorten die kunnen worden bereidt op onze 3 Bastards. Samen met Govert Zielinski, onze ‘huisfotograaf’ uit Alkmaar, hebben we mooie creaties gemaakt om u een indruk te geven van onze gerechten op Vissch!

Fotograaf Govert Zielinksi aan het werk bij Dans L’Otello
www.govertmedia.com

Gerookte makreel gevuld met groenten, overgoten met Griekse olijfolie en citroen

Gegrilde zoete aardappels

We hebben een geweldige 3-daags Vissch-festival gedraaid. Zie hieronder de foto-impressie.

De vissen liggen klaar in het ijs om bereidt te worden op de Bastard.

Onze stand is compleet

De Bastards staan aan, volop gezelligheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *